Rakkaus liikuntaa kohtaan alkoi jo pikku tyttönä ja kun mahdollisuus tuli niin tein siitä itselleni ammatin. Ohjasin mm. Vuosaaren Viikingeillä ja kun seura lopetti toimintansa asiakkaat halusivat jatkaa tunneillani ja heittivät ehdotuksen ilmaan ”Perusta sinä Päivi oma liikunta yritys, että mekin voisimme jatkaa harrastuksemme parissa”. Tätä lähdinkin sitten miettimään ja pitkän pohdinnan jälkeen päätin perustaa Rectus ry:n.

Rectus ry on 2003 vuonna perustettu yhteiskunta hyödyllinen liikuntaseura. Tämän vuoksi seura ei saa tuottaa voittoa, joten tästä syystä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme korkealaatuista ja monipuolista liikuntaa edullisesti.

Tärkeää meille on, että seuramme on asiakkaille viihtyisä ja mukava paikka harrastamiseen. Kohtaamme jokaisen asiakkaan tasavertaisena ihmisenä ja pyrimme aidosti vastaamaan hänen liikunnallisiin tarpeisiinsa. Tunteja meillä on vauvasta- vaariin ja asiakas kuntaamme kuuluu yksityishenkilöitä ja yrityksiä. Huippuohjaajiemme ansiosta tuneilla on turvallinen ja mukava ilmapiiri. Ohjaajamme ovat koulutettuja liikunta-alan ammatilaisia, asiakaspalvelu työssä osaavia ja helposti lähestyttäviä.