Tanssillista ja Tehokasta

Rectus-Kiinteytys

Sopii kaikille jotka tuntevat perusaskeleet.

Kiinteytys n.30 min lämmittelyä sen jälkeen 20min lihaskuntoa ja 7 - 10 min lihasten palauttava venyttely. Tunneilla käydään läpi tärkeimmät vatsa-, pakara-, reisi- selkä- sekä ylävartalolihakset. Apuvälineenä voidaan käyttää kuminauhaa tai painoja. Lämmittelyssä on helppoa koreografista sarjaa. Tehokas, mutta ei liian vaikea ja monimutkainen tunti!

Rectus-Body

Sopii kaikille.

Body-tunnilla tehdään lyhyen ja helpon alkulämmittelyn jälkeen tehokkaita ja monipuolisia lihaskuntoliikkeitä. Liikkeitä tehostetaan apuvälineillä, mm. käsipainoilla ja kuminauhoilla. Harjoitus kestää n. 60 minuuttia.

Rectus Zumba

Sopii kaikille

Vauhdikas kolumbialainen Alberto "Beto" Perezin kehittämä kuntotanssitunti, joka yhdistää latinorytmejä hetken kuumimpiin tanssiaskeliin.

Piloxing – sleek, sexy, powerful

Sopii kaikille

Piloxing on huippuyhdistelmä pilatesta, nyrkkeilyä ja tanssia. Piloxingissa tuodaan notkeus ja upea keskivartalo pilateksella, nopeus ja ketteryys nyrkkeilyliikkeillä sekä naisellisuus ja ilo tanssilla. Tämä treeni on enemmän kuin tehokas: näillä tunneilla hiki lentää ja kroppa kaunistuu silmissä.

Rectus Latin Dance

Sopii kaikille.

Tunnilla sekoitetaan mm. cha-chata, rumbaa, sambaa, reggeatonia, paso doblea, jivea, salsaa, hip-hoppia ja showta. Tunti sisältää perusaskeleita, tekniikkaharjoituksia sekä tanssin koreografioita.

Rauhallista ja Tehokasta

Rectus Pilates

Sopii kaikille.

Kehonhallintaan ja pilatekseen pohjautuva tunti. Alkulämmittelyssä avataan liikeratoja ja lihaskunto osuudessa keskitytään keskivartalon vahvistamiseen pilates- ja muiden erilaisin kehonhallintaliikkein. Loppuun rauhalliset venytykset. Tunnilla liikutaan ilman kenkiä ja sukkia.

Lapsille ja Nuorille

Perhejumppa

Koko perheen yhteinen liikuntamuoto, jossa lapsi saa turvallisia liikuntaelämyksiä yhdessä vanhemman kanssa.

Satu-Baletti

Klassisen baletin alkeita mielikuvien ja leikin avulla.

Temppukoulu

Temppukoulu opettaa telinevoimistelun ja akrobatian alkeet sekä kivoja temppuja erilaisia välineitä käyttäen. Tunti sisältää myös liikuntaleikkejä.

Nykytanssi/ Moderni

Tutustutaan nykytanssin perustekniikoihin. Tunti sisältää nykytanssille ominaista lattiatekniikkaa, kehon vapaata liikkumista tilassa, musiikin ja rytmin yhdistämistä liikkeeseen sekä improvisaatiota. Lisäksi voimaa, notkeutta ja koordinaatiota kehittäviä harjoituksia.

Rectus Dance

Monipuolinen tanssi tunti, jossa koetaan tämän päivän tanssitrendit. Dance-tunnilla painopiste menee tanssimiseen, tekniikkaa painotetaan show-tuntia vähemmän. Tunti sisältää liikkeitä show-, street-, disco- ja latinalaisista tansseista.